2
Mayıs
2024
Perşembe
GAZİANTEP

Gaziantep'te promosyonlu yılbaşı hindisi

Gaziantep’te hindi satışlarının düşük olmasından dolayı promosyonlu satış yapan Ahmet Şahin, 1 hindi alana 1 de tavuk hediye ediyor.

Gaziantep Tavuk Pazarı’nda beklenen satışların gerçekleşmemesi üzerine kar paylarının çok düştüğünden şikayet eden satıcılar, karlarının yem ve promosyona gittiğini söyledi. Yılbaşına 10 gün kala satışları iyice düşen satıcılar, çareyi promosyon yapmakta buldu. Yılbaşı hindisi alana yanında bir de tavuk vermeye başlayan satıcılar, hindi satışlarında artış olmasına rağmen, yine de umduğunu bulamadı.

Elinde 300 tane hindisi olan satıcı Ahmet Şahin, ümidini son 10 güne bağladı. Vatandaşın hindi fiyatlarını pahalı bulduğunu belirten Şahin, "Bugün bir etin kilosu 10 milyon lira, oysa biz 17-18 kilo ağırlığındaki hindiyi 45 milyon liradan satıyoruz. Üstelik bizim hindiler, çiftlik malı değil, köy malı. Geçen yıllara göre satışımız iyice düştü. Satışımızı artırmak için promosyon yapmak zorunda kaldık. Bir hindi alana yanında promosyon olarak bir de tavuk veriyoruz" dedi.

GAZİANTEP-(İHA)
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2003 Cumartesi 14:15:56
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 17:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?