5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Gaziantep'te silahla yaralama

Gaziantep'te, silahların da kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Alaybey Mahallesi Şıhcan Caddesi üzerinde simit fırını işleten Ramazan, Ömer ve Emrah Kaya kardeşler ile haraç istedikleri öne sürülen A.F. ve H.P. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, A.F. ve H.P., üzerlerinde taşıdıkları tabancalarla Kaya kardeşlere ateş etti. Açılan ateş sonucunda Ömer ve Emrah Kaya bacaklarından yaralandı. Yaralanan 2 kardeş, Özel Hayat Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Olaydan sonra Alaybey Mahallesi Reyhan Sokak'taki evlerine giden A.F. ve H.P., polis tarafından gözaltına alındı. 

Bu arada, 2 grup arasında dün de bir kavga yaşandığı ve Ramazan Kaya'nın elinden bıçakla yaralandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 17:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali veli IP: 212.175.130.xxx Tarih : 11.10.2006 12:57:24
butür olaylar artık antepte iyice sıradan haberler haline gelmeye başladı gaziliğine yakışmayan böyle olaylardan uzak tutmak için daha ne bekleniyor daha kaç kişinin canı yansın ocağı sönsün yetkililerden biran evvel çözüm bekliyoruz antep yaşanılmaz bir kent halini almaya başladı neredeyse sokakta can güvenliğimiz kalmadı antebi kurtaralım diye feryat edenler bugüne kadar sadece konuşmakla kaldılar ama icraat yok titreyelim ve kendimize gelelim saygılar