4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği "Sazgın" operasyonunda 321 gram eroin ve eroin imalatında kullanılan 70 litre asit anhidrit maddesi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri ile İl Jandarma Komutanlığı görevlilerinin ortaklaşa yaptıkları çalışmada, 4 şahsın organize bir şekilde Doğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Gaziantep'e getirerek sokak satıcıları aracılığı ile bağımlılara ulaştırdıkları bilgisine ulaşıldı. Yaklaşık 8 aydır yürütülen planlı çalışma sonucunda düzenlenen "Sazgın" adlı operasyonda 6 paket halinde toplam 321.4 gram eroin maddesi, 1 adet hassas terazi, 2 adet bidon içerisinde eroin maddesi imalatında kullanılan 70 litre asit anhidrit maddesinin ele geçirildiği kaydedildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 14 şahsın Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandıkları bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 13:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?