6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gazilerden emniyet müdürüne ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şubesi ile Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Gaziantep Şubesi üyeleri Gaziler Haftası dolayısıyla Emniyet Müdür Ali Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Erdem, Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Yeter ile üyelerin katıldığı ziyarette, Mehmet Yeter, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz' hazırladıkları 'Vatan' dergisinin ilk sayısı ile bir tablo hediye etti.

Gazilerin haftasını kutlayan Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ise, "Milletler vatan için canlarını veren şehitlerini ve bu uğurda yararlanan gazilerini unutmamalıdır. Çünkü eğer bu topraklarda gönül rahatlığı ile şu anda yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onları sadece belli haftalarda belli günlerde anmaktan ziyade her zaman onlara değer vermek, onları hatırlamak ve onlarla gurur duymak gerekir. Vatanın birliği ve dirliği, vatandaşın huzuru için çok şehit vermiş, onlarca gazisi olan bir teşkilatın mensubu olmaktan da gurur duyuyorum. Çünkü bu vatan için gazi olmak da Şehit olmak da bir şereftir" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Erdem ve Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Yeter'i gazilerin adını yaşattıkları ve yaptıkları çalışmalar için kutlayan Yılmaz, tüm gazilerin de Gaziler Haftası’nı kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 14:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?