6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GAZÜ Besyo'ya öğrenci alacak

Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kürşat Karacabey, 2008 - 2009 Eğitim - Öğretim yılı için özel yetenek sınavı ile 40 öğrenci alınacağını bildirdi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun kuruluşundan bugüne kadar sürekli artan bir gelişme içerisinde olduğunu söyleyen Yrd. Doç. Dr. Karacabey, Gaziantep Üniversitesi'nin misyonu doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, ülke sporuna, dünya sporuna hizmet eden bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'ne 2008 - 2009 eğitim öğretim yılı için ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile 20 bayan 20 erkek olmak üzere toplam 40 öğrenci alınacağını kaydeden Karacabey, “Başvurular 18 - 22 Ağustos 2008 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde, Özel Yetenek Sınav Başvuru Bürosuna şahsen yapılacaktır. Belirtilen tarih ve saatlerin dışındaki başvurular kabul edilmeyecektir” dedi.


Sınavın iki aşamada gerçekleşeceğini belirten Yrd. Doç. Dr. Karacabey, “Sınav 25 - 27 Ağustos 2008 tarihleri arasında 1. aşama sınavı ile başlayacak. Koşu mesafelerinden oluşan bu aşamayı başaran adaylar 2. aşama sınavına girmeye hak kazanacaktır. Sınavın tüm aşamaları elektronik ortamda, fotosel ve kronometre ile değerlendirilecektir” ifadesinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 17:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?