6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GAZÜ'de Atatürk koşusu

Gaziantep Üniversitesi'nde (GAZÜ) gerçekleştirilen “10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri” çerçevesinde “Atatürk Koşusu” yapıldı.

10 erkek, 11 kız anaokulu öğrencisinin 50 metrelik koşusuyla başlayan yarışta minikler birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Anaokulu öğrencilerine günün anısına hediye veren Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, öğrencileri tebrik etti. İkinci yarışta ise, üniversite öğrencileri ve halktan gelen katılımcılar yarıştılar. 30 erkek 20 kızın yarıştığı koşuda “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Bayanlar” kategorisinde dereceye girenlere ödüllerini Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun verdi. Bu kategoride birinci Saniye Kazcı, ikinci Nihal Kiraz, üçüncü ise Filiz Tuncer oldu. “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Erkekler” kategorisinde dereceye girenlere ödüllerini ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Göğüş verdi. Bu kategoride birinci Veysi Tandır, ikinci Serkan Küçükboğa olurken üçüncü Kemal Keleş oldu.

“Halk Bayan” kategorisinde dereceye girenlere ödüllerini de Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cahit Bağcı verdi. Bu kategoride birinci Demet Atacan, ikinci Şükran Abakay, üçüncü ise Betül Dinçer oldu. “Halk Erkek” kategorisinde dereceye girenlere ödüllerini Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kürşat Karacabey verdi. Bu kategoride, birinci Sait Barlas, ikinci Hasan Arıkan olurken üçüncü Mehmet Taş oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 16:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?