6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GAZÜ'de bilgisayar kursu

Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Bilişim Kulübü tarafından, “Bilgisayar Destekli Çizim” ve “Yazarlık Yazılımı” kursları açılıyor.

“Bilgisayar Destekli Çizim Kursu”nun 24 Kasım Pazartesi günü Bilgi İşlem Merkezi’nde başlayacağını söyleyen Bilişim Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü, kursun ücretsiz ve 20 kişilik kontenjanla sınırlı olduğunu belirtti.

Derslerin Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ali Şeref Cengiz tarafından verildiğini ifade eden Tansü, “Kursumuz haftada 2 saat olmak üzere, toplam 6 hafta sürecek. Her iki kursta da amacımız, Gaziantep Meslek Yüksekokulu, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu ve Mühendislik Fakültesi’nde okuyan öğrencilerimize programlarla ilgili ön bilgi vermek ve derslerine katkıda bulunmak” diye konuştu.

“Yazarlık Yazılımı” kursunun ise, web tasarımını kapsadığını vurgulayan Tansü, 26 Kasım Çarşamba günü Bilgi İşlem Merkezi’nde başlayacağını belirtti. Tansü, “Kurs 20 kişilik kontenjanla sınırlı olacak. Haftada 2 saat verilecek olan kurs 6 hafta sürecek ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan Hakan Akköz tarafından verilecek” şeklinde konuştu.

Ayrıca Tansü, üniversitede yakın zamanda Java, C++, C#, kurslarının açılacağını da söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 13:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?