6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GAZÜ'de müzik ziyafeti

Cenk Erdoğan ve arkadaşları Alper Kılıç, Arda Baykurt tarafından, Gaziantep Üniversitesi’nde (GAZÜ) muhteşem bir konser verildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen geceye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Gecede; Dün, Ansızın, Kına, Tatlı Dillim, Geçmiş Günler, Kuzey, Limon, Dady Goes, Endulus, Hindi, Yol, Demirkazık gibi parçalarını müzikseverlerle buluşturan Cenk Erdoğan hayranlarının ilgi odağı oldu. 2006 yılında Arda Baykurt ve Alper Kılıç’ın katılımıyla müzik çalışmalarında farklı bir tarz oluşturmaya başlayan Cenk Erdoğan, tek amaçlarının teknik kaygılardan uzak olarak gerçekleştirdikleri müziğin samimiyetini müzikseverlere yansıtmak olduğunu söyledi. Bu anlamdaki ilk albüm kayıtları “İle”nin de tanıtım konseri niteliğinde bir gece sunan grup, konseri dinlemeye gelen konuklara, birbirinden güzel parçalarla doyulmaz bir gece yaşattı.

Cenk Erdoğan, Arda Baykurt ve Alper Kılıç’ın paylaştıkları sahne, enstrümantal anlamda yepyeni besteleri ve düzenleme eserleri dinleyiciye taşıdı. Aynı ekip, son dönemde çokça beğeni toplayan bir çok dizi ve sinema filmine de müzikal katkılar sağladı. Bu çalışmalarına; “Son Ağa”, “Bıçak Sırtı”, “Yol Arkadaşım” gibi diziler ve hala gösterimde olan “Issız Adam” filmlerinin de müziklerini eklediler.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 16:26:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?