6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Geleceğin mesleklerini seçtiler

Kuruluşunun 45. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan GKV Özel Okullarına en büyük ödülü ÖSS sonrası geleceğin mesleklerini tercih ederek Gaziantep’in gururu haline gelen öğrencileri verdi. ÖSS sonrası 105 GKV’li üniversiteli oldu.

GKV'li öğrenciler, Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinin Tıp Fakülteleri, Hukuk Fakülteleri, Kamu Yönetimi Bölümleri Uluslar arası İlişkiler Bölümleri, İktisadi İdari Bilimler Fakültelerinin Uluslararası Ticaret ve Uluslararası Finans Bölümleri, Eczacılık Fakülteleri, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri yanında geleceğin en önemli meslek kuruluşları arasında sayılan Gen Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Tekstil Mühendislikleri, İktisat ve İşletme Bölümleri, Eğitim Fakültelerinin özellikle Yabancı Dil Bölümleriyle, Türk Dili Edebiyatı Öğretmenliği, Psikoloji öğretmenliği gibi geleceği yakından ilgilendiren bölümleri tercih ederek geleceğin en önemli meslek dallarında eğitim öğretim görme hakkı kazandılar.

Başarının ekip işi olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş,şunları söyledi:
“ÖSS sonrası yapılan yerleştirme sonuçlarına göre okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz istedikleri üniversitelere ve bu üniversitelerin ilgili fakülte ve bölümlerine girmeye hak kazanmışlardır. ÖSS sonrası okulumuzun uzman öğretmenleri rehberliğinde yapılan tercihlerde öğrencilerimiz geleceğin mesleklerini seçerek istedikleri bölümleri kazanmışlardır. Elde edilen sonuçlar sadece GKV Özel Okulları için değil, Gaziantep ve ülkemiz için önemli sonuçlardır. Öğrencilerimize üniversite yaşamlarında başarılar diliyoruz. GKV ailesinin birer bireyi olan bu çocuklarımızın üniversite yaşamlarında da yanlarında olacağız. Okulumuzun kuruluşunun 45. yıl dönümünde öğrencilerimizin bizlere verdiği en büyük armağan şüphesiz onların OKS, SBS ve ÖSS başarılarıdır.”

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 16:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?