6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Genç Müsiad'ın paylaşım toplantısı

Gaziantep'te üye sayısı her geçen gün artan Genç Müsiad'ın üyelerine yönelik tecrübe paylaşım toplantıları kapsamında Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl ve Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Genç Müsiad üyeleriyle iş ve spor yaşamındaki tecrübelerini paylaştılar.

'Geleceğine güvenen bir Türkiye ve kendine güvenen bir gençlik' sloganıyla hareket eden ve Türkiye genelinde binin üzerinde üyesi bulunan Genç Müsiad'ın en önemli faaliyetlerinden biri olan tecrübe paylaşım toplantıları devam ediyor. Tecrübe paylaşım toplantıları kapsamında Müsiad Gaziantep Şubesi Dernek binasında Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl ve Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ı ağırlayan dernek üyeleri Kızıl ve Nurullah Sağlam'ın iş ve spor yaşamındaki tecrübelerini dinlediler.

Akşam yemeği eşliğinde yapılan toplantıda konuşan Genç Müsiad Başkanı Metin Uzer, Genç Müsiad'ın geleceğin işadamlarını yetiştirmek için 2002 yılında kurulduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Şu anda Türkiye genelinde binin üzerinde üyemiz bulunmaktadır. Gaziantep'te de hergün üye sayımız artarak geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Bizler 'geleceğine güvenen bir Türkiye ve kendine güvenen bir gençlik' prensibiyle hareket ederek Genç Müsiad olarak yüksek ahlak, iş ahlakı, dürüstlük gibi kuralları her şeyin üzerinde tutan örnek işadamı profilini inşa ediyoruz. İşadamı, yönetici yetiştirme okulu, proje oluşturma ve destekleme, tecrübe paylaşım toplantıları gibi bir çok güzel faaliyete imza atıyoruz. Çünkü biliyoruz ki Türkiye gençliğe kucak açtıkça, kapılarını geleceğe açmış oluyor. Bugünkü tecrübe paylaşım toplantımızda ise Gaziantep Spor Basın Sözcüsü ve aynı zamanda başarılı bir işadamı olan Mehmet Kızıl ile Teknik Direktör Nurullah Sağlam bizlerle hem iş hem de spor yaşamına dair tecrübelerini paylaşacaklar. Bizler Genç Müsiad olarak Gaziantepspor'un her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.”

Toplantının devamında Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, iş ve spor hayatındaki tecrübelerini gençlerle paylaştı. Kızıl, “Böyle sıcak bir ortamda olmak beni gerçekten mutlu etti. Benim Gaziantepspor'dan önce uzun bir iş yaşamım oldu. İş hayatına genç yaşlarda başladım. Sizlere anlatmak istediğim ilk şey başarıyı yakaladıktan sonra onu yaşatmak, ayakta tutmak çok önemli. Eğer bunu yapabiliyorsanız o zaman iyi bir iş adamısınız demektir. İyi bir ekibiniz olmalı çünkü iş dünyasında futbol takımı gibi iyi bir ekiple çalışıyorsanız başarıyı yakalarsınız. Ekip ruhu çok önemlidir. Eğer iyi bir ekip olamıyorsanız veya iyi bir ekibin içinde yer alamıyorsanız iş yaşamında çok zorlanırsınız” diye konuştu.

Mehmet Kızıl'ın ardından Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da spor yaşamında edindiği tecrübeleri anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 12:40:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?