6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Genç MÜSİAD'tan Can'a ziyaret

Genç MÜSİAD Gaziantep Şubesi Gençlik Kurulu Başkanlığı'na seçilen Metin Uzer, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı ziyaretinde bir açıklama yapan Uzer, ziyaretlerindeki amaçlarının gençlere güzel tavsiyelerde bulunmak ve yöneticilerin tecrübelerinden faydalanmak olduğunu belirtti.

Uzer, "Genç MÜSİAD'cılar olarak en büyük amacımız geleceğe dönük olarak kendimizi şimdiden hazırlamaktır. Bunun için değişik seminer ve kişisel eğitimlere yönelik faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu bağlamda Türkiye'ye ve Gaziantep'e faydalı bir gençlik oluşturmak için mücadele ediyoruz. Genç MÜSİAD'cıların en büyük özelliği yaş sınırı olmasıdır. Derneğimize sadece 18-28 yaş arası üyelerimiz bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ise, ziyaretlerinden dolayı büyük memnunluk duyduğunu belirterek, yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Can, "Bu oluşumda bir araya gelen siz gençlerin gözlerindeki heyecan belli. Bizim heyecan duymayanlara değil, heyecan duyan ve 'memleketin ekonomik değerlerini nasıl biraz daha yukarılara çıkartabilirim' diye düşünen insanlara ihtiyacımız var. Türkiye bir mozaiktir. Her kesimden insanımızın yaşadığı bu ülkede birlik ve beraberlik içinde ayrım yapmadan ilerlemek gerekmektedir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 15:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?