6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gençler 19 Mayıs'a hazır

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 89. yılı kutlamaları kapsamında son provalar yapıldı.

Kamil Ocak Stadyumu'nda gerçekleştirilecek ve 3 bin 536 öğrencinin görev aldığı kutlamalar için son provalar coşkulu bir şekilde yapıldı.

Pazartesi günü Kamil Ocak Stadyumu'nda saat 09:00'da başlayacak törende herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yapılacakların bire bir prova edildiği hazırlıkları, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Valiliği yetkilileri de takip etti.

Çalışmalarda, 40 okuldan toplam 3 bin 536 öğrencinin görev aldığını belirten Kutlama Komitesi Başkanı Fikret Çubukçu fon çalışmaları için bin 500 tribünde, halk oyunları ve diğer gösteriler için ise sahada bin 536 öğrencinin yer aldığını söyledi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamalarını için izleyicilere çok özel sürprizler hazırladıklarını söyleyen Çubukçu, gösteriler sırasında yapacakları sürprizlerden birinin de bin 444 metrekare büyüklüğünde bir Türk Bayrağı açmak olduğunu açıkladı.

"Gösteriler sırasında Türkiye'nin en büyük Türk Bayrağı'nı açacağız" diyen Çubukçu, izleyiciler için hazırladıkları birçok farklı sürprizlerinin olacağını da kaydetti.

Bu yıl sabah saat 09:00'da başlayacak kutlamalara tüm Gazianteplileri beklediklerini ifade eden Çubukçu, "Çok coşkulu ve renkli bir 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması hazırladık. Tüm Gazianteplilerinin kutlamalara katılmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 12:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?