6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gençlerbirliği mesaisi başladı

Gaziantepspor, Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan kaleci Murat Şahin katılmazken, sakatlığı süren Beto takımdandan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesinde Teknik Direktör Nurullah Sağlam, futbolcularıyla mini bir toplantı yaptı. Futbolcularına hitaben bir konuşma yapan Sağlam, takım olarak başarılı olmak zorunda olduklarını belirterek, futbolcuları uyardı.

Hacettepe maçında çok pozisyon bulmalarına rağmen, bu pozisyonları değerlendiremediklerini ve haftayı bir puanla tamamladıklarını belirten Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Hacettepe maçında kaleci Murat Şahin ve golcü Beto'nun eksikliklerini fazlasıyla hissettiklerini, bu iki futbolcunun Gençlerbirliği maçına yetişmesini beklediklerini ifade etti. Sağlam, "Gençlerbirliği, şu anda alt sıralarda olan bir ekip. Onlar da son haftayı puansız kapattı, onun için galibiyet parolasıyla gelecekler. Biz takım olarak ilk haftalarda iyi puanlar aldık. İlk haftalarda 13 puan toplamışken son 5 haftada aynı görüntüyü çizemedik. Bunun farklı nedenleri var, bunları biliyoruz. Ama kadroyu çok fazla değişkenliğe uğratmadan oynamaya çalışıyoruz. Sakat olan oyuncular aramıza döndüğünde ilk haftalardaki tempoyu yakalayacağımıza inanıyorum. Gaziantepspor olarak, kalan 5 maçımızdan iyi puan alarak devreyi tamamlamak istiyoruz" dedi.

Kırmızı-siyahlı futbolcu Emrah Eren ise, geçen hafta Hacettepe karşısında çok üstün bir oyun oynadıklarını, ancak golü bulamadıklarını dile getirerek, "Gol sorunumuz var. Şanssızlık da var. Çok pozisyona giriyoruz, ancak son vuruşları yapamıyoruz. 3 puanla bitirmemiz gereken bir maçı bir puanla tamamladık. Bu haftadan sonra çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Şimdi önümüzde kendi evimizde yapacağımız Gençlerbirliği maçı var. Kendi evimizdeki maçlar bizim için daha zorlu oluyor. Rakip takımlar kapanıyorlar.

Bize top oynatmamaya çılışıyorlar. Kazanmak istediğimiz için kontrataklar da bize sıkıntı yaşatıyor. Gençlerbirliği maçında şanssızlığımızı üzerimizden atıp kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 10:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?