6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gençlik ve kültür derneği projesi

Gaziantep Gençlik ve Kültür Derneği, 2007’de Merkezi Finans İhale Birimi’ne (CFCU) sunduğu, “Power Of Dialogue- Diyaloğun Gücü” projesi ile gençlik alanında Türkiye genelinde hibe almaya hak kazanan 26 projeden biri olarak 89 bin 355 avro hibe aldı.

Projenin uygulanmasında proje ortağı APA’nın da (Accademia Psicologia Applicata) desteğini alacak olan Gaziantep Gençlik ve Kültür Derneği, projenin sonunda gençlik alanında aktif çalışan ve uluslararası bağlantıları güçlü 15 sivil toplum kuruluşu (STK) hedefliyor. Projelerini yaptıkları kokteyl ile sivil toplum kuruluşlarına ve yerel yöneticilere tanıtan Gaziantep Gençlik ve Kültür Derneği, bu proje ile gençlik alanında çalışan STK’ların kapasitelerini arttıracak. Projenin tanıtım kokteyline Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fahrettin Göğüş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Bozoğlu, GAP İdaresi Sosyal Projeler Bölge Birim Sorumlusu Enver Cerit, Şehitkamil Belediyesi Strateji Geliştirme Uzmanı İ. Hakan Ekinci katıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can yaptığı açıklamada, Gaziantep Gençlik ve Kültür Derneği’nin çalışmalarından uzun zamandır haberdar olduğunu ve çalışmalarını heyecanla takip ettiğini ifade etti.

Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fahrettin Göğüş ise, gençlik alanında atılan bu büyük adımların her zaman destekçisi olacaklarını söyleyerek proje ekibine başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 13:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?