6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GESOB'a Suriye'den ziyaret

Suriye Halep Federasyonu Metal Süsleme Sanatkarları Odası'ndan bir grup, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ni (GESOB), Meksa Vakfı'nı ve esnafı ziyaret ettiler.

Ziyaretin amacının Halep-Gaziantep esnaf işbirliğini güçlendirmek olduğunu belirten Halep Esnaf Federasyonu temsilcisi Rafi Akılyan, “Gaziantep bizim kardeş şehrimiz. Gaziantep’te bulunmak bizleri mutlu etmiştir. Burada gördüklerimiz ise bizleri büyülemiştir. Bu ilişkilerimizi daha da güçlendirerek işbirliğimizin devamı için Gaziantep esnafını Halep şehrimize davet ediyoruz. Bizlere gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı başta GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu nezdinde tüm esnaf ve sanatkarlarına teşekkür ederim” dedi.

GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu da, "Halep esnaf ve sanatkarları ile sürekli ilişkilerimiz bulunmakta, sizleri burada görmekten bizlerde mutluyuz. Bu ilişkilerimizi daha da güçlendirebilmek için karşılıklı çalışmalarımız devam edecektir. Halep ziyaretimizde yaptığımız görüşmeler nezdinde bizlerde orada gördüğümüz yakın ilgi ve alakadan dolayı Halep Federasyonu ve Halep halkına teşekkür ederim. Gaziantep esnaf ve sanatkarı sizlerin kardeşidir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 18:06:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?