6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GİAF'tan teröre kınama

Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu (GİAF) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abbas Taşdemir, Diyarbakır'da güvenlik güçlerini hedef alan saldırının, toplumsal ve sosyal barışı bozmak için yapıldığını bildirdi.

Taşdemir, yaptığı açıklamada, yıllardır bölgesel kalkınmanın önündeki en büyük engel olan terörün bir kez daha kanlı elleriyle bölge halkına darbe vurduğunu belirtti. Sözde barış, sözde adalet, sözde gelişmişlik isteyen terör örgütlerinin tam tersine bölge halkının çaba ve emekleri ile oluşan kazanımları yok ederek sözde amacına kurşun sıkmakta olduğunu kaydeden Taşdemir, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Barış ve insan hakları, insana sıkılan kurşunla kazanılamaz. Bölgemizin artık terör değil; yatırımlar, insani gelişmişlik, kalkınma gibi çağdaş niteliklerle anılmasını istiyoruz. Bunun sağlanması için tüm yetkilileri göreve davet ederken, bölgede yaşayan halkımızı birlik beraberlik ruhu içerisinde terör örgütlerinin karşısında dimdik durarak bölgemizdeki terör odaklarının yok edilmesi için çaba göstermeye davet ediyoruz. Terör, her zaman beslendiği yuvasını da yıkmıştır. Unutulmamalıdır ki; terörü besleyen ona bir gün mutlaka kurban olacak ya da kurban verecektir. Dün Diyarbakır'da yaşanan hain saldırıdan üzüntü duyduğumuzu belirterek şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı, yaralılarımızın ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Federasyonumuz adına terörü bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 12:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?