6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

girildi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü dolayısıyla 5 bin adet Türk Bayrağı dağıtacaklarını söyledi. 

Koçer, İstiklal mücadelesinde 6 bin 317 şehit verme pahasına toprağına sahip çıkan Antep halkının, tarih sayfalarına mücadele örneği olarak geçen bu savaşta Türkiye'ye örnek olduğunu belirtti. Koçer, “Gaziantep, Gazilik unvanı ile taçlandırdığı şanlı mücadele gücünü bugünlere kadar taşıyarak yaşamın her alanında uygulamıştır" dedi. 

"87. kurtuluş yılımızı idrak edeceğimiz bu anlamlı günde bende Gaziantep Sanayi Odası Başkanı olarak tüm sanayicilerimizi, küçüklü büyüklü tüm işyerlerimizi ve Gaziantepliler'i bayrak asmaya çağırıyorum" diyen Koçer, açıklamasını şöyle sürdürdü: 

"Bu amaçla 25 Aralık kurtuluş günümüzden başlayarak hafta sonuna kadar Gaziantep Sanayi Odası olarak arzu eden sanayicilerimize, esnafımıza ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıtacağız. Türk bayrağını temin etmek isteyenler Odamıza başvurarak bayraklarını alabilirler. Bu anlamlı günde rengini bu mukaddes vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizin kanlarının renginden alan şanlı bayrağımızı, Türkiye'ye örnek ve model olmuş sanayi bölgelerindeki firmalarımızda ve şehrimizin dört bir yanında gururla dalgalanmasını istiyoruz.”

Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 18:19:17
Güncelleme :24 Aralık 2008 Çarşamba 18:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?