6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV mezunlarına muhteşem gece

2007-2008 eğitim öğretim yılında GKV Özel Süper Lisesi ve GKV Özel Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencilere muhteşem bir balo düzenleyen GKV Özel Okulları, öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Kuruluşunun 45. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenleyen GKV Özel Okulları 2007-2008 eğitim öğretim yılı mezunlarına Tuğcan Otel'de muhteşem bir balo düzenledi. Baloya GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Keçeci Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Akalın, Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Başhekim Yardımcısı İzzet Güngörmüş, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezun olan öğrenciler adına konuşma yaparak çağdaş eğitim çizgisinde 21. yüzyıl standartlarında eğitim aldıklarını ifade eden Tuğçe Maraş, "Aldığımız çağdaş eğitimle yarınlardan korkmuyoruz. Geleceğin büyük Türkiye'sinin kurulmasında her birimiz ayrı bir görev ve misyon üstlenerek dünya geleninde ülkemizin lider ülkeler arasına girmesinde rol alacağız. Bu anlamda anaokulundan lise eğitimimize kadar GKV Özel Okulları hepimizi en iyi koşullarda eğiterek bizleri geleceğe hazırladı. Umuyorum ki ben ve diğer arkadaşlarım üstlendiğimiz bu misyonu en iyi şekilde başaracağız. En iyi şekilde eğitim görmemizi sağlayan başta GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy olmak üzere ailelerimize ve GKV ailesine minnet ve şükranlarımızı arz ederiz" dedi.

Sanatçıların da sahne aldığı gecede öğrenciler gönüllerince eğlenirken 45. yıl mezunlar pastası da törenle kesildi. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenirken öğrenci velileri de GKV Özel Okullarına düzenlenen balodan dolayı teşekkür ederek, "Çocuklarımız bu geceyi asla unutmayacak. GKV Özel Okullarına çok ama çok teşekkür ediyoruz. Evlatlarımızın yüksek eğitim çizgisinde yetiştirilmesi ve bir çok misyonla yüklenmesi bizleri mutlu etmiştir" dediler.

..
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 14:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?