6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'de başarı ödüllendirildi

ÖSS sınav sonuçlarına göre Sayısal 2 alanında Türkiye 83.’sü olan GKV’li Emre Yalçınkaya, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’u makamında ziyaret ederek kendisine sağlanan desteklerden dolayı teşekkür etti.


ÖSS sınav sonuçlarına göre Sayısal 2 alanında Türkiye 83.’sü olan GKV’li Emre Yalçınkaya'nın GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’u ziyaretine GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Atanur Vergili ve GKV Özel Liseleri Müdürü Fevzi Beşe de katıldı. Elde ettiği başarılardan dolayı mutlu olduklarını ifade eden GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, şunları söyledi:
“Eğitim yoluyla ülke kalkınmasına katkı sağlamak zorundayız. 21. yüzyıl standartlarında bir ülke olabilmenin en önemli koşulu eğitim alanında kalkınmayı başarmaktır. Bu alandaki başarı için bütün vatandaşlarımızın taşın altına elini koyması ve eğitime destek vermesi hem insan olarak hem vatandaş olarak birinci görevimiz olarak benimsenmelidir. GKV Özel Okulları bu anlamda ulusal kalkınma hamlesinin eğitim ayağında üzerine düşenleri 45 yıldır yapmış ve bundan sonrada yapmaya devam edecektir. Bizleri mutlu eden öğrencilerimizin elde ettiği başarılardır. Bu başarılar çocuklarımız için harcanan zaman ve emeklerin boşa gitmediğini göstermektedir. Emre Yalçınkaya’yı yürekten kutluyorum. Öğrencimiz gerçekten gurur duyulacak bir başarıyla bizleri mutlu etmiştir. GKV Özel Okulları başarılı öğrencilerini desteklemeye devam edecek ve onların üniversite yaşamlarında da yanlarında olacaktır.”


Emre Yalçınkaya da, “Başarımı aileme, okuluma ve bana destek verenlere borçluyum. Bugün okul idarecilerime emekleri için teşekkür etmeye geldim. Amacım Hacetepe Tıp’a gitmek ve iyi bir kardiyolog olmak” diye konuştu.
GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy şampiyon Emre’ye başarılarından dolayı bir adet diz üstü bilgisayar hediye ederek üniversite eğitimi süresince burs verilmesi yönünde okul idaresine talimat verdi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 15:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?