6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'de kayıtlar başladı

OKS sınav sonrası Fen ve Anadolu liselerine girmeye hak kazanan öğrencilerin 4 Ağustos’a kadar kesin kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini belirten GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, "GKV Özel Liselerinde kesin kayıtlar başlamış olup 4 Ağustos 2008 günü mesai bitiminde sona erecektir” dedi.


OKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan tercih maratonunda GKV Özel Fen Lisesi ve GKV Özel Anadolu Lisesi’nin bütün kontenjanlarının tercih edildiğini ve dolduğunu ifade eden Genel Müdür Necmiye Karataş, “Okullarımızın kontenjanları 1. tercihlerle dolmuş ve kesin kayıtlar başlamıştır. Bu yıl GKV Özel Fen Lisesi 24, GKV Özel Anadolu Lisesi 120 öğrenci alacaktır. 1. tercihlerde GKV Fen Lisesinin ilk yüzde 1'lik dilim içerisinde yer alan öğrenciler tarafından tercih edildiği görülmektedir. GKV Özel Anadolu Lisesi de yine yüksek puanlı öğrenciler tarafından tercih edilmiştir. Bu tercihler okullarımızın eğitim alanındaki kalitesi ve başarısının en önemli göstergesidir. Kesin kayıtlarımız başlamıştır. Kesin kayıtlar için 4 Ağustos 2008 tarihi son gündür. Bu tarihe kadar okullarımızı tercih eden ve girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtlarını yaptırması gerekmektedir” dedi.


GKV Özel Okulları bünyesinde oluşturulan kayıt merkezine müracaat eden öğrencilerin kayıt işlemleri hızla gerçekleştirirken uzmanlar kayıtların süresi içerisinde yapılacağını ve süresini geçiren adayların haklarını kaybedeceklerini belirttiler. 

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 16:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?