6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'de mezuniyet coşkusu

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Liseleri 2007-2008 Eğitim Öğretim yılı mezunları, düzenlenen kep ve diploma töreniyle uğurlandı.

GKV Eğitim Kampüsü’nde düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ergün, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Akınal, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, GKV Mezunlar Derneği Başkanı Uğur Koyuncugil, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş ve çok sayıda davetli ile öğrenci velileri katıldı.

Duygulu anların yaşandığı gecede GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, “1963 yılında sanayici ve eğitim gönüllüsü Merhum Cemil Alevli önderliğinde Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş eğitim vermek amacıyla kurulan ve toplum yararına çalışan bir yardım kurumu olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, aradan geçen 45 yıllık sürede ülke eğitimine şan ve şerefle hizmet ederek binlerce öğrenci mezun etmiştir.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda, anaokulundan liseye tüm öğrencilerimizin temel insan hak ve özgürlüklerine saygılı, hoşgörülü, çalışkan, üretken, bilimsel düşünen, araştıran ve sorunlara çözüm getirme becerisi gelişmiş bireyler olarak ülkemize ve tüm insanlığa yararlı olmasını hedeflemekteyiz. Bugün mezuniyet töreninde birlikte olduğumuz GKV Özel Liseleri’nden mezun olan 76 öğrencimiz bu özelliklerle donatılarak geleceğe hazırlanmıştır. Kendileriyle fiziksel birlikteliğimiz bu akşam sona erecektir ancak, duygusal ve manevi desteğimiz onların yaşamı boyunca sürecektir” dedi

21. yüzyıl dünyasında liderliğe oynayacak bir nesil yetiştirilmesi için kolları sıvadıklarını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş ise, “Bilgi çağında, bilgi üreten bir neslin yetiştirilmesi gelecekte ülkemizin lider ülkeler arasına girmesine büyük katkılar sağlayacaktır. GKV Özel Okulları bu felsefeden hareket ederek, 45 yıldır eğitim alanında ulusal kalkınma hamlesinin en önemli parçalarından birisi olmayı başarmıştır. 2007-2008 eğitim öğretim yılı mezunlarımızı yürekten kutluyor gelecek yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Diploma töreninin ardından mezun olan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 16:59:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?