6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'de şenlik coşkusu

Cumhuriyet Haftası etkinlikleri çerçevesinde GKV Özel Okulları kutlamalarını sürdürüyor.

GKV Melodika korusu, GKV Halkoyunları ekibi ve Kafkas halk gösterileri topluluğu iki bine yakın izleyiciye yönelik gösterilerini yaparak izleyenleri adeta büyülediler.

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları Cumhuriyet Haftası etkinliklerini düzenlediği seri etkinliklerle kutlamaya devam ederken okul kampusundaki dans gösterileri izleyenleri adeta büyüledi. Kutlamalara GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, Genel Müdür Yardımcısı Metin Tezel, İlköğretim Müdürü Ali Bozgeyik ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyet Haftası kutlamalarının devam edeceğini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, “Öğrencilerimiz hafta boyunca bir çok etkinlik ve yarışma düzenlemiştir. Bugün de Cumhuriyet Coşkusu adlı gösterilerle yine etkinliklerimiz sürüyor. Organizasyon ve etkinliklerin bütün boyutları öğrencilerimiz tarafından yapılmaktadır. Eğitim kurumları öğrencilere Cumhuriyet ve demokrasiyi bütün değerleriyle özümsetmek zorundadır” dedi.
Cumhuriyet şarkılarını seslendiren GKV melodika korosunun ardından sahne alan stepçiler izleyenleri adeta büyülerken GKV Halkoyunları ekibi de yöremize ait halkoyunları gösterileriyle şölene renk kattılar. Kafkas gösterilerinin de yer bulduğu gösterilerde İstiklal Marşı Yarışmasında birinciliği elde eden GKV Anaokulu öğrencisi Ceren Sığındı zaferini arkadaşlarıyla kutlarken arkadaşlarına İstiklal Marşı'nı okudu.

Yaklaşık iki bin öğrencinin izlediği gösteriler sonunda 10. Yıl Marşı hep bir ağızdan söylenerek coşkulu tören son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 16:43:04
Güncelleme :3 Kasım 2008 Pazartesi 16:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?