6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'den eğitime hizmet

İngilizce öğreniminde yeni tekniklerin anlatıldığı Özel Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) tarafından düzenlenen 3. ELT Dil Öğrenim Teknikleri semineri gerçekleştirildi. 

GKV'de düzenlenen seminerinin açılışına ABD Adana Konsolosu Eric Greeen, İngiliz Kültür Derneği Dil Uzmanı Sibel Sagner, Tarsus Amerikan Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Cedric M. Thompson ve GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş ile Gaziantep ve çevre illerde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan çok sayıda öğretmen katıldı. 

Seminerde bir konuşma yapan ABD Adana Konsolosu Eric Green, “45 yıllık köklü bir eğitim kurumu olan GKV Özel Okullarını dil eğitimine verdiği önemden dolayı kutluyorum. Türkiye'nin en saygın eğitim kurumları arasında yer alan GKV Özel Okullarının yetiştirdiği öğrencilerin uluslararası başarılarını yakından izlemekteyiz. Bu anlamda sadece kendi öğretmenlerine yönelik değil, çeşitli eğitim kurumlarında İngilizce öğretmenliği yapan bütün öğretmenlere yönelik düzenlenen bu etkinlik alkışlanacak bir özellik taşımaktadır” dedi. 

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş da, “Gaziantep'te yabancı dil ağırlıklı eğitim vermek üzere kurulan GKV Özel Okulları, Mütevelli Kurulu Başkanımız Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanımız Celal Ersoy'un da büyük destek ve himayeleriyle kuruluş amacına uygun gerçekleştirdiği eğitimini gelişen ve değişen eğitim teknolojilerine de uyum sağlayarak liderliğini korumaktadır. Bugün dünyanın dört bir yanında yetiştirdiğimiz öğrenciler önemli işler başarırken, ülke yönetiminin en kritik noktalarında dahi GKV mezunu gençlerimiz görev almaktadır. GKV sadece kendi bünyesinde görevli öğretmenlerin değil tüm öğretmenlerimizin bilgi birikimini arttırması, yeni gelişmelerden ve öğretim tekniklerinden haberdar olması için gelecek yıllarda da bu tür organizasyonlarını gerçekleştirecektir” diye konuştu. 

Seminerde daha sonra konuşmacılar sunumlarını yaptılar. 

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 14:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nursena tataroğlu IP: 78.162.62.xxx Tarih : 8.04.2008 21:28:30

Ben GKV'de okuyorum ve çok seviyorum. Böyle kaliteli bir okuldanda hiç ayrılmayı düşünmüyorum.