6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'den öğretmenler günü kutlaması

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda düzenlenen ve 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı törende, duygusal anlar yaşandı.

Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında, GKV Özel Okulları’nda düzenlenen törene, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, Genel Müdür Yardımcıları Metin Tezel, Atanur Vergili, Fevzi Gürsel ve İlköğretim Müdürü Ali Bozgeyik ile çok sayıda davetli katıldı. GKV Özel Okulları 4. sınıf öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler büyük ilgi gördü. Öğrenci korosu öğretmen konulu şiir ve şarkıları seslendirirken günün anlam ve önemine yönelik öğrenciler öğretmenlerine şiirler ve hazırladıkları kompozisyonları okudu. Atatürk’ün harf inkılabının konu edildiği ve sonrasında yeni eğitim sistemiyle eğitilmiş yurdun dört bir yanına dağılmış çeşitli meslek kuruluşundan insanların canlandırıldığı “Baş Öğretmen Atatürk” adlı canlı tablo tiyatro gösterisinde heyecanlanan izleyiciler bir anda kendilerini 1928 yılındaki günlerde hissettiler.

Öğretmenlik mesleğinin büyük bir sorumluluk istediğini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Kartaş, “Modern ve güçlü Türkiye’nin geleceğini tayin eden öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz mesleki alanda olduğu gibi dünyada meydana gelen bütün değişiklileri takip etmek ve kendilerini yenilemek zorundadır. GKV misyonuyla yoğrulmuş öğretmenlerimiz bu anlamda sürekli kendilerini yenilemekte ve yenilikleri sınıflarına öğrencilerine taşımaktadırlar. Başarı için bu vazgeçilmez bir görevdir. 21. yüzyıl Türkiye’sine yön verecek olan nesilleri yetiştiren öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 14:02:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?