6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'li öğrenciler brüksel yolunda

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen AB Bilgi Yarışması'nın ilk parkurunu kazanan GKV Özel Fen Lisesi öğrencileri, Brüksel yolunda önemli bir adım attı.

27 lisenin yarıştığı ilk parkurda GKV’li öğrenciler rakiplerini eleyerek ikincilik koltuğuna oturdu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen AB Bilgi Yarışması'nın Şehitkamil ilçe elemelerine katılarak 27 liseyle yarışan GKV Özel Fen Lisesi öğrencileri, birinci adımı başarıyla geçerek finalistler arasına adını yazdırdı. GKV Fen Lisesi öğrencilerinden Aysun Çeliksöz, Oğuzhan Korkmaz, Cengiz Arca ve Refai Kadayıfcı’nın katıldığı yarışmaya Şehitkamil ilçesinde bulunan 27 lise katıldı.
Yarışmada büyük bir performans sergileyerek il finalistleri arasına girmeyi başaran GKV’li öğrenciler Brüksel’de Türkiye’yi temsil etmek için yarışmanın diğer parkurlarını da başarıyla geçmek istediklerini belirterek, “AB Bilgi Yarışması'nda ilk elemeleri başarıyla geçtik. 27 rakip lise arasında büyük bir başarı elde ederek 2.'lik koltuğuna oturarak il finallerine katılma hakkı kazandık. İl finallerinin ardından Ankara finallerine katılarak buradan Brüksel’e gitmek ve Türkiye’yi temsil etmek istiyoruz. Çalışmalarımıza büyük destek sağlayan GKV Özel Okulları idareci ve öğretmenleriyle bizleri yarışmaya hazırlayan tarih öğretmenimiz Ahmet Demir ve okul müdür yardımcımız Mevlüt Duman’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 09:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isimsiz IP: 88.230.240.xxx Tarih : 6.10.2008 20:41:18

cengiz gerçekten çok sevindim başarılarının devemını dilerim.allah yolunu açık etsin.herşey gönlünce olsun. bu arada sen beni çok yakından tanıyosun ama ismiöi veremem.