6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'liler kep attı

GKV Özel İlköğretim Okulu 2007-2008 eğitim öğretim dönemi mezunları düzenlenen törenle kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.


GKV Özel Okulları eğitim kampusünde düzenlenen kep atma törenine GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Akalın, Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Başhekim Yardımcısı Dr. İzzet Güngörmüş, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş ve çok sayıda davetli katıldı.


Türkiye’nin 21. yüzyıl standartlarında ülkeler arasına girebilmesinde eğitimin büyük rol oynayacağını ifade eden GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, gençlere seslenerek; “Çağımızın bilgi üretiminin dışında önemli bir özelliği de, iletişim ve iletişimdeki sürat çağı olmasıdır. Bilgisayarın tuşuna birkaç saat geç basan kişi veya ülkelerin kalkınma yarışında geri kalacağını unutmayın ve kendinizi buna hazırlayın. Bugün en büyük güç bilimsel bilgidir. Bu gerçek, birey için de ülke için de geçerlidir. Ulu Önder Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiği aydın GKV mezunları olarak size sonsuz güven duyuyoruz” dedi.


Ersoy konuşmasında velilere de seslenerek, “Sizler şüphesiz bu törenin en mutlu kişilerisiniz. Çocuklarınızın 12 yıla yakın eğitim yaşamı boyunca onlara maddi ve manevi olarak her türlü desteği verdiniz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. Bütün bu zorlukların sonunda çocuklarınız, bugün üniversite adayı olarak okulumuzdan mezun olurken yaşadığınız haklı sevinç ve gururu bizler de sizinle paylaşıyoruz. Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz sabır ve özveri her türlü takdirin üzerindedir. Sizleri tüm kalbimle kutluyor ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
GKV misyonunun ulusal kalkınma hamlesinin önemli öğelerinden birisi olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş ise, “45. kuruluş yıldönümünde binlerce öğrenciyi geleceğe hazırlamış ve hazırlamaya devam eden ülkemizin nadide eğitim kurumlarından birisi olarak bundan sonra da aynı şevk ve inançla Türk ulusuna hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Kep atma töreni öncesinde 2008-2009 eğitim öğretim yılı okul birincisi olan Özgür Erdem törenle yaş kütüğüne plaket çakarken ilk on arasına giren öğrencilere çeşitli armağanlar verildi. Çocuklarını mutlu günlerinde yalnız bırakmayan veliler kep atma töreni sırasında duygusal anlar yaşadı.

..
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 17:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?