6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'liler Shrek'i ingilizce sahneledi

Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri, okullarının kuruluşunun 45. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, İngilizce Gösteri Günleri’nde ünlü sineme filmi Shrek’i İngilizce sahnelediler.


GKV Özel Okulları’nın geleneksel olarak her yıl düzenlediği, İngilizce Gösteri Günleri’nde bu yıl bir çok etkinliğe imza atan 4. sınıf öğrencileri, Shrek’i İngilizce sahneleyerek izleyenlere hoş dakikalar yaşattılar. Belediye Şehir Tiyatrosu’nda sergilenen oyunu, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, Genel Müdür Yardımcıları Metin Tezel ve Atanur Vergili ve çok sayıda davetli izledi. GKV’li öğrenciler, sahneledikleri ünlü Shrek filmini oyun haline dönüştürerek usta tiyatro oyuncularına taş çıkarırcasına dikkatleri üzerlerinde topladılar. GKV Özel Okulları İngilizce Öğretmeni Filiz Uçkun’un yönetmenliğinde sahneye konan Shrek oyununda 70 öğrenci rol alırken, 20 öğretmende teknik danışmanlık yaptı. İki saate yakın süren gösteriler izleyenlerin büyük beğenisini topladı.


Yabancı dille bir oyun sergilemenin önemli bir misyon olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş “GKV İngilizce gösteri günlerinde bu yıl Shrek adlı ünlü sinema filminden esinlenerek tiyatro oyunu hazırlanmıştır. İngilizce öğretmenimiz Filiz Uçkun ve GKV İngilizce Zümre öğretmenlerinin desteğiyle sahnelen oyunda öğrencilerimizin performansı dikkat çekicidir. 4. sınıf öğrencilerinin sahneye ve yabancı dile hakimiyetleri herkesin beğenisini kazanmış olup öğrencilerimizi ve oyunun sahnelenmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 13:58:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?