6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'lilerden muhteşem gösteri

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan halkoyunları ve modern dansların ağırlıklı olarak yer aldığı ve Antep Savunmasının bütün safhalarının işlendiği gösterileri gerçekleştiren Antep Ateşi Grubu büyük alkış aldı.
İzleyenler tarafından Anadolu Ateşine rakip olarak gösterilen GKV Antep Ateşi gösteri grubu Antep Savunmasının bütün safhalarını halkoyunları ve modern danslarla özleştirerek sahnelediler. İzleyenleri büyüleyen GKV Antep Ateşi önümüzdeki günlerde de çeşitli konularda gösterileriyle izleyicileriyle buluşacak.

GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Genel Müdür Necmiye Karataş ve yüzlerce davetlinin ayakta alkışladığı GKV Antep Ateşi Grubu gösterilerinden tam puan aldı. GKV Halkoyunları öğretmeni Ayşe Güner’in koreografisini yaptığı gösteriler izleyenleri büyülerken salonda uzun süre sessizlik hakim oldu. Antep Savunmasının can alıcı dönemlerinin sahnelendiği gösteride 4. sınıf öğrencileri görev alırken salonu dolduran izleyiciler zaman zaman göz yaşlarını tutamayarak, “Bu mükemmel oyunu tüylerimiz diken diken olarak izledik. Tarihi olayları dramatize ederek modern danslarla takviye yapıp fonda can alıcı müziklerin kullanılması gerçekten Antep Savunmasının unutulmazlığını ve savunmanın adına yakışır oluşunu göstermektedir” dediler.

İha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 16:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?