6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'nin şeker papatyaları büyüledi

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Anaokulu öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Papatyalar ve Şekerler sınıfının öğrencileri tarafından sahneye konan oyunlar, izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Papatyalar ve Şekerler sınıfı tarafından hazırlanan geceye GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, Genel Müdür Yardımcıları Metin Tezel ve Atanur Vergili ile çok sayıda davetli katıldı.

Okul öncesi eğitimin çocukların geleceğinde çok önemli yol gösterici olduğunu ifade eden GKV Anaokulu Müdiresi Neslihan Türkistanlı, "Bilimsel kriterler ışığında çocuklarımızı kendi özellikleri de göz önüne alınarak geleceğe hazırlıyoruz. Onların geleceği Türk ulusunun geleceğidir. Bu bilinçle 21. yüzyıl standartlarında eğitim vererek çocuklarımızın ve ulusumuzun geleceğini en iyi şekilde belirlemeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz tarafından sahneye konan oyunlar, gösteriler ve koro onların titiz ve uzun süren çalışmalarının emeğidir. Hepsini yürekten kutluyorum" dedi.

Papatyalar Sınıfı Öğretmeni Gökçe Bulut ve Şekerler Sınıfı öğretmeni Derya Yaşar, öğrencilerinin gösterileri sonunda öğrencileri tarafından çiçeklerle ödüllendirildi.

Veliler de "Çocuklarımızın eğitim için doğru adreste olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz. Her çocuk adeta profesyonel tiyatrocu gibi üstlendiği görevi başarıyla yerine getirdi. Bu aldıkları eğitimin en önemli sonucudur" yorumunu yaptılar.

4-5 yaş gurubu öğrencilerinin İngilizce sahnelediği oyun ise dakikalarca ayakta alkışlandı.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?