6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GKV'ye ödül yağmuru

Kuruluşunun 45. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan GKV Özel Okullarına çeşitli kurum ve kuruluşlarca ödül yağmaya devam ediyor.


GKV Özel Okulları, öğrencilerinin yıl içerisinde katıldıkları çeşitli yarışmalar sonucu kazandıkları ödülleri, okullarında düzenlenen törenle verildi. Akademik başarının önemine değinen GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, “Okul öncesi eğitimden başlayan eğitim süreci GKV Özel Okullarında ilköğretim ve liselerini de kapsayarak öğrencinin üniversiteye adım atıncaya kadar büyük bir titizlikle sürmektedir. Bu süreç içerisindeki akademik başarılar öğrencilerimizin katıldıkları yarışmalar, çeşitli deneme sınavları ve OKS, ÖSS sonuçlarında ortaya çıkmaktadır. Eğitim kurumlarındaki akademik başarıların taçlanması ancak sosyal, kültürel ve sportif başarılarında elde edilmesiyle mümkündür. Bu anlamda GKV Özel Okulları 45 yıllık bilgi ve deneyimiyle akademik başarı yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da ilklere imza atarak adeta başarıdan başarıya koşmaktadır. Öğrencilerimizin 2007-2008 eğitim öğretim döneminde katıldıkları çeşitli yarışma ve sınavlarda elde ettikleri şampiyonluklarının ödüllendirildiği bu törenimiz bundan sonraki dönemlerde de devam edecektir” dedi.


Yapılan törenin ardından GKV Özel İlköğretim Okulu öğrencilerine çeşitli ödüller verildi. Ödül almanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okundu.

..
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 16:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?