6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gonca Tokuz emekli oldu

Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Genel Sekreteri Gonca Tokuz emekli oldu.

Senato Toplantı Salonu'nda yapılan törende GAZÜ Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından Gonca Tokuz'a plaket verildi. Plaket töreninde konuşan Prof. Dr. Yavuz Coşkun, "Gonca Tokuz'u yaklaşık 20 yıldır tanıyorum. Özverili, çalışkan, görevinde başarılı olmuş bir arkadaşımızdır. Bu güne kadar yaptığı çalışmaları için kendisine Üniversitemiz adına yürekten teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında güzel, sağlıklı, başarılı günler, yıllar diliyorum. Üniversitemizle resmi olarak bağlantısı olmayabilir ancak sosyal alanda ilişkilerimiz devam edecektir" dedi.

Plaket töreninde konuşan Gonca Tokuz ise, göreve 1977 yılı Şubat ayında başladığını ve ilk işe girdiğinde çok mutlu olduğunu söyledi.

Tokuz, "Göreve başladığım günlerde, odalardan keman, ud sesleri gelirdi. Çok hoş bir ortamdı, kendimi çok şanslı hissediyorum. İlk günkü heyecanımı hiçbir zaman kaybetmedim. Bir dönem özel sektöre geçmeyi düşündüm. Gitseydim daha büyük maddi bir servetim olurdu ama bugün sahip olduğum manevi serveti hiçbir şeye değişmem. Zevkle, gururla çalıştım. Tüm arkadaşlarıma böyle bir çalışma ortamı diliyorum. Güzel güzel çalıştım, sevgiyle ayrılıyorum. Arkama dönüp, sevgiyle bakıyorum. Şu taşı şöyle aldık, bu yolu şöyle yaptık diyorum. Göreve başladığım ilk günlerde pencereden baktığımda acaba on yıl sonra bu Üniversiteyi görebilir miyiz? Şu pencereden baktığımızda ne görürdük diye konuşurduk. Bugün Üniversitemizin otuz yıl sonrasını gördüm. Bütün o arazilerin dolmuş binalarla dolu olduğunu gördüm. Üniversitemizin gelişiminde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 18:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?