6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Goncagül için umutlar tükeniyor

Gaziantep'te 137 gün önce yakınlarına gitmek için evinden ayrılan ve bir daha dönmeyen 10 yaşındaki Goncagül'ün babası Cuma Çelik, kızının bulunması için yetkililerden bir kez daha yardım istedi.

Kozluca Mahallesi Ubeydullah Sokak'ta ikamet eden Çelik ailesinin 10 yaşındaki kızları Goncagül Ç., Çıksorut Mahallesi'ndeki bir yakınlarının evine gitmek için 15 Mart Cumartesi günü evden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. 137 gündür kayıp olan Goncagül'ün hayatından endişe eden baba Cuma Çelik, umutlarının tükenmeye başladığını söyledi. Çelik, kızının bulunması için yetkililerden bir kez daha yardım isteyerek, "Kızım kaybolduğu sırada ev sahibimle çeşitli sorunlarım vardı. Kızımın kaçırılmasıyla ilgili eski ev sahibim ve yanında bulunan bir kadından şüphelendiğimi defalarca emniyet yetkililerine bildirdim" iddialarında bulundu.

Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden baba Cuma Çelik, "Kızımın bulunması için yaptığım ihbarlarla ilgili henüz bir çalışma yapılmadı. Ben kendi başıma kızımı almak istiyorum ama bu şahıslara ulaşamıyorum. Emniyet yetkililerinden şüphelilerin evine gerekirse baskın yapmasını istiyorum. Başka bir şekilde kızım bulunmuyor. Her yolu denedik ama olmuyor. Ailece psikolojimiz bozuldu" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 11:18:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?