6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gönlünde tıp yatıyor

ÖSS sınavında Sayısal 2 alanında Türkiye 83.lüğü ve Gaziantep birinciliğini kazanarak adını şampiyon öğrenciler arasına yazdırmayı başaran GKV’li Emre Yalçınkaya, “Sınavda başarılı olan bütün arkadaşlarımın meslek seçimlerinde doğru tercihler yapmalarını tavsiye ediyorum” dedi.


ÖSS sonrası en önemli adımlardan birisinin doğru tercih yapmak olduğunu ifade eden GKV’li şampiyon Emre Yalçınkaya, “Bu yıl ÖSS Sayısal 2 alanında 374.765 puanla Türkiye 83.sü, Gaziantep birincisi oldum. Başarımda elbette GKV Özel Okullarının ciddi katkıları vardır. Başarının çalışmaktan geçtiğini ve herkesin hedefine ulaşabilmesi için düzenli çalışması gerektiğini düşünüyorum. Ben çok sevdiğim tıp alanında eğitim görmek ve iyi bir hekim olmak istiyorum. Bunun için Hacetepe Tıp Fakültesine gitmeyi planlıyorum. Aldığım puanla sanırım 1. sırada bu okula girebileceğim. Amacım ülkeme ve ulusuma tıp alanında hizmet etmek ve bu alanda kariyer yapmaktır. Sonuçları öğrendiğim zaman inanılmaz mutlu oldum. Düzenli çalışmalarımda bana katkı sağlayan ailemin devamlı desteğini gördüm. Bu anlamda herkese teşekkür ediyorum. Arkadaşlarıma doğru tercih yapmalarını ve sevebilecekleri mesleklere yönelmelerini tavsiye ediyorum. Hayatlarımızda bu tercihlerimiz büyük rol oynayacak ve bir çoğumuz yaşamlarının sonuna kadar tercih ettikleri meslekleriyle yaşayacaktır. Bunun için herkesin tercihini düşünerek doğru yapmasını, sırf bir üniversiteye gitmek için tercih yapmamalarını tavsiye ediyorum” dedi.


Şampiyon öğrenci Emre Yalçınkaya GKV Özel Liseleri Müdürü Fevzi Beşe ve GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Atanur Vergili’yi makamlarında ziyaret ederek mutluluğunu idarecileriyle paylaştı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 14:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?