5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Gönüllü eğitimcilere jest

Sani Konukoğlu Vakfı'nın sponsorluğunda, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından yürütülen İşlevsel Yetişkin Okur-Yazarlığı Programı'nda (İYOP) görev alan gönüllü öğretmenlere teşekkür belgesi verildi. 

Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, Şehitkamil Belediye Başkan Vekili Bekir Öztekin, Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Şişman, Halk Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in eşi Derya Güzelbey, gönüllü öğretmenler ve kursiyerler katıldı. 

Milli Eğitim Müdür Vekili Şişman, eğitim konusunda herkesin eleştiri getirdiği bir ortamda, iki vakfın örnek uygulamasının takdir edilmesi gerektiğini söyledi. 

İYOP İl Sorumlusu Esin Özgül de, Sani Konukoğlu Vakfı'nın sponsorluğunda 1998 yılından bu yana okur-yazarlık kursları açtıklarını belirterek, ''Şimdiye kadar 5 bin 419 yetişkinin okur-yazar olmasını sağlayan gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum'' dedi.
AÇEV Okuma-Yazma Birimi Koordinatörü Meltem Cantürk ve Gönüllü Öğretici Zehra Kurtalan'ın çalışmalara ilişkin bilgi vermelerinin ardından, kursiyerlerden Sultan Bayrak, Fatma Çekici ve Güllü Yay şiir okudu. Rahime Güçlü günlüğünden bir anısını okurken, bir grup kursiyer de "Atatürk Neler Yapmadı ki" isimli şiiri seslendirdi. 

Konuşmaların ardından 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde ilk kez kurs açan gönüllü öğreticilere teşekkür belgeleri ve hediyeler verildi.
.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 10:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?