6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Göz kamaştıran sergi

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesis ve mahalle evlerinde mefruşat kursunu tamamlayan 200 kursiyer, dönem sonu sergilerini açtılar.


Mahalle evlerinin sergi salonlarında düzenlenen ve Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Keçeci Güzelbey'in tarafından açılışı yapılan sergilerde kursiyerlerin el emeği göz nuru el işleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
60. Yıl Mahalle Evi'nde eğitim alan Arzu Yıldırım isimli kursiyer Şahinbey Belediyesi'nin verdiği hizmetten dolayı Başkan Ömer Can'a teşekkür ederek, daha önceleri evde televizyon başında gün geçirdiğini belirterek mahalle evinde eğitim almaya başladıktan sonra yeni arkadaşlar edindiğini ve sosyal ilişkilerinin arttığını söyledi. Yıldırım, Mefruşat dalında kendisini geliştirdiğini ifade ederek, bir meslek sahibi olduğunu ve yaptığı işleri satarak aile bütçesine katkıda bulunduğunu belirtti.
Her alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel alanda da etkinliklere ağırlık veren, bir belediye olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, göreve geldiklerinde iki tane olan mahalle evi sayısını on altıya çıkardıklarını bu tesisleri çok amaçlı kullanılabilir bir şekilde inşa edildiğini söyledi. Mefruşat kursunu tamamlayan tüm kursiyerlere ve öğretmenlerine başarılar dileyen Başkan Ömer Can, "Bizler yaptığımız hizmetlerle her zaman vatandaşımızın yanında ve onların içinden bir olduk"dedi.

..
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 15:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?