6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gözler Sivasspor maçına çevrildi

Gaziantepspor'da gözler Sivasspor maçına çevrildi.

Celal Doğan Tesisleri'nde Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekip, istasyon çalışması yaptı. Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ligde oynanan bütün müsabakaların zorlu geçtiğini belirterek, "Ligde oynanan bütün müsabakalar çok enteresan sonuçlarda çıkabiliyor. Bir hafta yada iki hafta aralıklarla çok değişken sonuçlar çıkıyor. Bunların nihayetinde daha öncede söylediğim gibi küçük kriterleri göz ardı eden ekipler başına büyük sorunlar açıyor. Bizim de zaten 5 haftalık periyotta eksikliklerin yanı sıra yapamadığımız şeylerden biri de buydu. Ama özellikle son 5 hafta içinde kazanamasak da kendi mantalitemize uzak oyun oynamadık. Tabi kazandığımız Gençlerbirliği maçı için bunu söyleyemeyeceğim. Kendi mantalitemizden bir hayli uzak sorumluluk duygusu az bir maç izledik. Futbolcularımla bire bir konuşarak kendilerini eleştirdim" dedi.

Sağlam, Sivasspor ve Kayserispor maçlarına çok iyi hazırlanacaklarını ifade ederek, "Tabi önümüzde Sivasspor ve Kayserispor maçları var. İki takımda ligin gerçekten iyi ekipleri. Bu müsabakalarda tabi farklı bir anlayışla oynamak zorunda kalabilirsiniz. Bu maçlar için her türlü tedbirimizi alacağız" diye konuştu.

Gaziantepsporlu Erman ise Gençlerbirliği maçının zorlu geçtiğini anlatarak, "Gençlerbirliği puan olarakta sıkıntılı bir durumdaydı bize göre. Çok iyi savunma yaptılar. Bu nedenle fazla pozisyonlu bir maç olmadı. Bu tür maçların anahtarı duran toplar oluyor. İkinci golden sonra iyice rahatladık. Bir çok takımın berabere kaldığı haftada bizim için çok karlı oldu diye düşünüyorum" dedi.

Erman, Sivasspor'un zorlu bir rakip olduğunu da ifade ederek, "Sivasspor, Trabzonspor maçında gösterdiği performansla ne kadar güçlü bir rakip olduğunu gösterdi. Anadolu'da 2 zorlu deplasmandan bir tanesi Sivasspor ve Trabzonspor deplasmanıdır. İnşallah Sivasspor maçından puan almak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?