4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Güneydoğu Otel ve Turizmciler Derneği Başkanı ve Gaziantep'te kurulu 5 yıldızlı Grand Otel'in ve Akcanlar Şirketler Topluluğu'nun Yönetim Kurulu Başkanı 46 yaşındaki Mehmet Lütfü Akcan, Gaziantep'te gözyaşları arasında toprağa verildi.

Trafik canavarının son kurbanı olan Akcan'ın cenazesi Ulu Cami'de kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Lütfü Akcan'ın cenazesine işadamının ailesi, yakınları, çalışanları, Vali Yardımcıları Gökhan Veli Kişioğlu, İsmet Bayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin özkarslı, Emniyet Müdürü Abdullah Bolcu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıpoğlu, çok sayıda işadamı, çalışanı ve vatandaş katıldı.

Güneydoğu Otel ve Turizmciler Derneği'nin başkanlığını da yürüten Akcan, bazı iş görüşmeleri için kendisine ait 27 UC 500 plakalı otomobili ile Mersin'den dönüş yolunda Osmaniye-Adana otoyol gişelerine yaklaştığı sırada bariyerlere çarpmış. Çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan otomobilden çıkarılarak Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürülen Akcan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Akcan, Grand Oteli'nin yönetim kurulu başkanlığının yanısıra Gaziantep'te Honda Plaza, Akcanlar Petrol, Akcanlar tekstil, Akcanlar sigorta, Akcanlar döviz ve kuyumculuk yönetim kurulu üyesiydi.

Davut Uçar - Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 11:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?