6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GSO 5 bin Türk Bayrağı dağıttı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü dolayısıyla 5 bin adet Türk Bayrağı dağıttı.


Gaziantep'in çeşitli bölgelerinde işyeri ve evlere dağıtılan Türk Bayrakları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Türk Bayraklarını alan vatandaşlar, GSO'ya bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ettiler. Hafta sonuna kadar sürecek bayrak dağıtımında 5 bin adet Türk Bayrağı dağıtılacak.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan GSO Başkanı Nejat Koçer, İstiklal mücadelesinde 6 bin 317 şehit verme pahasına toprağına sahip çıkan Antep halkının, tarih sayfalarına mücadele örneği olarak geçen bu savaşta Türkiye'ye örnek olduğunu belirtti. Koçer, "Gaziantep, Gazilik unvanı ile taçlandırdığı şanlı mücadele gücünü bugünlere kadar taşıyarak yaşamın her alanında uygulamıştır" dedi.


Tüm sanayicileri, küçüklü büyüklü tüm işyerlerini ve Gazianteplileri bayrak asmaya davet eden Koçer, açıklamasını şöyle sürdürdü;
"Bu amaçla 25 Aralık kurtuluş günümüzden başlayarak hafta sonuna kadar Gaziantep Sanayi Odası olarak arzu eden sanayicilerimize, esnafımıza ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıtacağız. Türk bayrağını temin etmek isteyenler Odamıza başvurarak bayraklarını alabilirler. Bu anlamlı günde rengini bu mukaddes vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizin kanlarının renginden alan şanlı bayrağımızı, Türkiye'ye örnek ve model olmuş sanayi bölgelerindeki firmalarımızda ve şehrimizin dört bir yanında
gururla dalgalanmasını istiyoruz."

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 15:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Cengiz IP: 88.252.177.xxx Tarih : 25.12.2008 20:41:34

Gaziantep Sanayi ve Ticaret Odası yönetimlerini taktir ediyorum. saygılarımla