6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GSO'dan bayram mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer, başta Gaziantepli işadamları ve sanayiciler olmak üzere tüm Gazianteplilerin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. 

Koçer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, bayram günlerindeki kenetlenmelerin ve yardımlaşmaların önemine dikkat çekti. 

Koçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Ülkemizde ve dünyada ekonomik refahın hakim olması yolundaki umudumuzun çoğalarak arttığı bir dönemde, hoşgörünün, dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü bir bayramı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar bizler için coşku, sevinç, neşe, huzur ve güven kaynağı olmasının yanı sıra birey ve toplum hayatını güzelleştiren en önemli manevi zenginliklerimizdendir. Bugün asla unutulmamalıdır ki, müreffeh ve huzurlu geleceğe ancak, güçlü bir ekonomi ile varabiliriz. Bu anlamda bugün sanayi gücüyle, üretimiyle ülkenin huzuru ve geleceği için çalışan, katma değer yaratan insanımızın refahını artırmak için çabalayan tüm Gaziantep iş alemine bu değerli günde bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bizim için üretmek ve istihdam oluşturmak da birer bayram değeri taşır. Dilerim ki, beklediğimiz ekonomik tedbirler bir an önce alınır ve Türkiye üretimde ve istihdamda bir bayram yerine döner. Bu düşüncelerle başta Gaziantepli hemşehrilerim olmak üzere tüm iş aleminin ve ülkemizin Kurban Bayramını kutluyor, milletimizin bir arada, barış içinde hep sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmesini yürekten diliyorum.”

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:00:46
Güncelleme :5 Aralık 2008 Cuma 20:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?