3
Mayıs
2024
Cuma
GAZİANTEP

GSO'ya büyük ödül

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Halkla İlişkiler Derneği (HİD) tarafından 4.’sü düzenlenen Altın Pusula Ödülleri Yarışması’nda, "Marka Şehir Gaziantep Projesi" ile en büyük ödüle layık görüldü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampusü Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde yapılan ödül töreninde, GSO Başkanı Nejat Koçer ve Vali Lütfullah Bilgin büyük ödülü İstanbul Milletvekili Zeynep Karahan Uslu’nun elinden birlikte aldı.

GSO Başkanı Nejat Koçer, yaptığı açıklamada, "Marka Şehir Gaziantep Projesi" ile ödüle layık görüldüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Gaziantep Sanayi Odası aldığı ödülle bir ilki daha gerçekleştirmiş oldu. Düzenlendiği ilk yıldan beri İstanbul-Ankara-İzmir dışındaki bir ile ödül verilmedi. ’Marka Şehir Gaziantep Projesi’ ile bu ödül ilk kez Anadolu’ya gelmiş oldu. Gaziantep’in en önemli varlığı girişimci ruhudur. Girişimci insanları bu şehri kurdu. Bu ödülde herkesin büyük katkısı var. En küçüğünden en büyük sanayicisine, üreten her kesimin getirdiği ödüldür. Gaziantep’in çıtasını daha da yükselten bir ödülü almak bizleri gururlandırdı."

Nejat Koçer, 4. Altın Pusula Ödülü’ne birlik ve beraberlikle ortak akıl ve ortak hareketin sonucu olarak ulaştıklarını belirterek, "Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgesi ve tüm kurum ile kuruluşlarının ortak çalışmasıyla gelen ödül, tüm Gaziantepliler’in hak ettiği bir ödüldür. Bu ödülde sesimizi ulusala taşıyan basının katkısını da asla unutmuyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2005 Cuma 19:52:19
Güncelleme :21 Mart 2005 Pazartesi 14:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?