6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GTO Başkanı Aslan Ankara'ya gidiyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'ın, Gaziantep'i yakından ilgilendiren konularda düzenlenecek 3 ayrı toplantıya katılmak üzere Ankara'ya gideceği bildirildi.

Gaziantep Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre GTO Başkanı Aslan, Ankara'da ilk olarak GAP İdaresi'nce çarşamba günü düzenlenecek olan GAP Kalkınma Platformu Yürütme Kurulu'nun genişletilmiş toplantısına katılacak. Başkan Aslan, GAP'ta yer alan 9 ilin vali ve belediye başkanları ile ticaret ve sanayi odaları başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek toplantıda, Gaziantep ve bölgenin sorunlarının çözümü ile ekonomik kalkınmaya yönelik öneri ve tavsiyelerin yer aldığı bir rapor sunacak.

Aslan'ın, perşembe günü, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılımıyla 22-25 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak Uluslararası Irak Fuarı'nın tanıtımı için Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen basın toplantısına katılacağı bildirildi.

GTO Başkanı Aslan'ın, Gaziantep Kent Konseyi'nin Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep milletvekilleri ile cuma günü gerçekleştireceği toplantıya da katılacağı ve burada Konsey üyeleri ile kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunacağı açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 16:48:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?