6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GTO çeyrek finalde

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Halı Saha Futbol Takımı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) bünyesindeki oda ve borsalar arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve bağlantıları arttırmak amacıyla düzenlediği TOBB Futbol Şöleni'nde çeyrek finale yükseldi.

Gaziantep Grubu'nun final maçında Nizip Ticaret Odası Halı Saha Futbol Takımı'nı 7-5 mağlup ederek grup birincisi olan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Halı Saha Futbol Takımı, geçtiğimiz hafta sonu Diyarbakır Grubu'nun birincisi Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası ile karşılaştı. Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası karşılaşmasında baştan sona üstün bir oyun sergileyen GTO, karşılaşmadan 5-2 galip ayrılmasını bildi. GTO, grup maçlarının ardından aldığı bu galibiyetle turnuvada Çeyrek Final oynamaya hak kazandı. GTO'nun Çeyrek Finaldeki rakibi ise Denizli Ticaret Odası'nı mağlup eden Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Halı Saha Futbol Takımı oldu.

TOBB Futbol Şöleni'ne Türkiye'nin 16 ayrı bölgesinden 101 oda ve borsanın Halı Saha Futbol Takımı katıldı. Takımların, odaların meclis üyeleri ve personellerinden oluşan kadrolarıyla mücadele ettiği Halı Saha Futbol Şöleni'nin üçüncülük ve final karşılaşmaları 30 Mayıs 2008 Cuma günü TOBB 63. Genel Kurulu kapsamında Ankara'da oynanacak.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 14:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?