6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GTO emin adımlarla ilerliyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Halı Saha Futbol Takımı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) bünyesindeki Oda ve borsalar arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve bağlantıları arttırmak amacıyla düzenlediği TOBB Futbol Şöleni'nde yarı finale yükseldi.

Gaziantep Ticaret Odası Meclis üyelerinden oluşan GTO Futbol takımı Güneydoğu, Doğu Anadolu ve Akdeniz Bölgeleri'nin birincisi olarak yarı finale adını yazdırdı. Adana'da yapılan çeyrek final maçında Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası karmasından oluşan takımı 6-2 gibi net bir skorla mağlup eden GTO Halı Saha Futbol Takımı, turnuvada yarı finale kalan ilk takım oldu.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, odalar arası işbirliği ile dayanışmayı daha üst düzeylere çıkarmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvasının centilmence devam ettiğini, meclis üyelerinden oluşan GTO Halı Saha Futbol Takımı'nın yarı finale kalmasından dolayı sevinç duyduklarını, bundan sonraki hedeflerinin ise şampiyonluk olduğunu söyledi. Başkan Aslan, şunları söyledi:

”Turnuvada gerçekten zorlu maçlar oynayarak bu noktalara geldik. Yarı finale yükselebilmek için zorlu bir rakip olan Tarsus TSO ile karşılaştık. Centilmence geçen karşılaşmayı 6-2 kazanmasını bildik. Karşılaşmaya iyi hazırlandığımız ve iyi bir takım oluşturduğumuz için turu geçmesini bildik. Şimdi hedefimiz final oynayarak şampiyonluk kupasını Gaziantep'e getirmek.”

TOBB Futbol Şöleni'ne Türkiye'nin 16 ayrı bölgesinden 101 oda ve borsanın halı saha futbol takımı katıldı. Takımların, odaların meclis üyeleri ve personellerinden oluşan kadrolarıyla mücadele ettiği halı saha futbol şöleninin yarı final karşılaşmaları 10 Mayıs'ta final karşılaşması ise 30 Mayıs 2008 Cuma günü TOBB 63. genel kurulu kapsamında Ankara'da oynanacak.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 18:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?