6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GTO'dan huzurevi sakinlerine yemek

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Yaşlılar Haftası sebebiyle Huzurevi'nde barınan yaşlı vatandaşlara yemek verdi.

GTO binasında bulunan Beycan Restoran'da verilen yemeği GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ve Huzurevi yetkilileri ile orada barınan yaşlılar katıldı.

GTO Başkanı Mehmet Aslan, yaptığı konuşmada, zaman zaman yaşlı vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve onlarla bazı şeyleri paylaşmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Aslan, "İnsanlar doğup büyüyor ve yaşlanıyor. Bu fani dünyada dostlarla rahat, huzur ve mutlu bir yaşam sürmek hepimizin tercihi. Sizin de rahatınızı sağlamak bizim en temel görevlerimizden" dedi.

Aslan, Gaziantep'in işbirliği ve ortak çalışma yönünden çok önde olduğunu kaydederek, "Kentimizde tüm sivil toplum kuruluşları ile dayanışma içerisinde işbirliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizin istekleriniz bizim için bir emirdir. Her konuda isteklerini yerine getirmek için gayret göstereceğimizden emin olabilirsiniz" diye konuştu.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Emin Korkmaz da, verdikleri yemekten dolayı GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'a teşekkür ederek, "Yaşlı vatandaşlarımıza en sağlıklı ortamda en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 14:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?