6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GTO'dan kurtuluşa özel afiş

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü kutlamaları kapsamında ev ve işyerlerinde vitrin ve pencerelere asılmak üzere özel afiş hazırlatılarak dağıtımına başlandı.


GTO Genel Sekreteri Mesut Ölçal, son 3 yıldan buyana oda olarak geleneksel hale getirdikleri 25 Aralık Kurtuluş Kutlamaları kapsamında bu yıl da yine çeşitli etkinliklere imza atacaklarını belirtti. Ölçal, etkinlikler kapsamında ilk olarak özel tasarlanan ve gerek evlerin pencerelerine gerekse işyerlerinin vitrinlerine asılabilecek bir afiş hazırlattıklarını ve dağıtımına başladıklarını kaydetti. Ölçal, şunları söyledi:


"Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda oda olarak değişik etkinliklerle kentin düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayacağız. Bu yılki etkinliklerimiz kapsamında ilk olarak kurtuluşa özel olarak hazırlattığımız ve üzerinde, Atatürk fotoğrafı ve Ay Yıldız figürlerinin yanı sıra 'Unutmadık, Unutturmayacağız' sloganının yer aldığı afişleri dağıtarak kentteki kurtuluş coşkusuna görsel anlamda katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Geçtiğimiz yıl 10 bin adet Türk Bayrağı dağıtmıştık. Bu yıl da 10 bin adet söz konusu afişten hazırlattık ve vatandaşlarımıza dağıtacağız. Afişlerden temin etmek isteyenler odamız danışmasına başvurabilirler.”

İha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 13:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?