6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

GTO'ya teşekkür

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan’a Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2008 yılında düzenlenen “Gönül Köprüsü Projesi”nin Gaziantep’te başarı ile yürütülmesine sağladığı katkılarından dolayı, İl Milli Eğitim Müdürü Şişman tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

GTO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, GTO’nun sürekli olarak eğitim ve öğretime pozitif katkılar sunduğunu belirtti. Şişman, “Gaziantep’te göreve başladığım andan itibaren odanızın sürekli olarak pozitif yönde katkılarını gördüm. İlk günden itibaren bizlere ve çalışmalarımıza yakın ilgi gösterdiniz. Bu vesileyle, Milli Eğitim Bakanlığımızın 2008 yılında düzenlediği Gönül Köprüsü Projesi’nin ilimizde başarılı bir şekilde yürütülmesine oda olarak sağladığımız katkılarınızdan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Teşekkür Belgesi’ni Milli Eğitim Müdürü Şişman’ın elinden alan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ise, “Bu güne kadar birçok konuda ödül ve belge aldım. Ama içlerinden en anlamlısı bu Teşekkür Belgesi diyebilirim. Bizler, eğitim ve öğretime hiçbir beklenti içerisinde olmadan severek, isteyerek ve yürekten destek olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 11:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?