6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gündem'den 15 birincilik

Gaziantep’te Gündem Dershanesi öğrencileri, Özel Dershaneler Birliği (ÖZ-DE-BİR) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen 6. sınıflar arası Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) 15 Türkiye ve İl birinciliği kazandılar.


Gündem Dershanesi’nde, Türkiye birinciliği kazanan öğrencilere teşekkür belgesi töreni düzenlendi. Törene, Gündem Dershanesi kurucuları Hasan Büyükçerçi, İrfan Elboğa, Narin Haki Yapar, Metin Atilla, İsmail İlhan, Ogün Erdoğan, Engin Duran, Süleyman Tekçe ile Türkiye birincisi olan öğrenciler ve aileleri katıldı. 6. sınıflar Seviye Belirleme Sınavına giren Gündem Dershanesi öğrencilerinden Ayşenur Yaramış, Türkçe, Matematik ve İngilizce derslerinden hem Türkiye hem de il birincisi, Necdet Yüce Matematik, Sosyal Bilgiler ve İngilizcede hem Türkiye hem de Gaziantep birincisi, Çınar Öztosun Türkçe, Sosyal Bilgiler derslerinde Türkiye ve Gaziantep birincisi, Övülnaz Oğuz, Engin Yalçın ve Melis Odabaş ise İngilizce dersinde hem Türkiye hem de Gaziantep birincisi oldular.


Dershane kuruculardan Hasan Büyükçerçi, 8 Haziran’da yapılan OKS sınavına giren Gündem Dershanesi öğrencilerinden yüzde 90’ının Anadolu ve Fen Lisesi’ni kazanacak puan aldıklarını ifade ederek, aynı başarıyı ÖSS ve SBS sınavlarında da tekrarlayacaklarına inandıklarını söyledi. Büyükçerçi, eğitimde ortak bir bilince ulaşılmasını sağlamayı amaçladıklarını da vurgulayarak, ”En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır” anlayışıyla Gaziantep eğitimine hizmet verdiklerini söyledi. Büyükçerci, 2007–2008 eğitim öğretim yılında hizmete giren Gündem Dershanesinin kente edebileceği en büyük armağanın öğrencilerinin kazandığı Türkiye birincilikleri olduğunu sözlerine ekledi.

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 16:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?