6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Güzelbey muhtarlarla buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu.

Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğinde muhtarlar, şehit ve gazi dernekleri üyeleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile bir araya geldi. Güzelbey, iftar yemeğinin ardından Amfi Tiyatroda gerçekleştirilen 5. Ramazan Şenlikleri’ne katıldı. Burada açılış konuşması yapan Güzelbey, Ramazan eğlencelerinin 5 yıl önce ilkinin yapıldığını hatırlatarak ilk Ramazan şenliklerine sadece 100-150 kişinin katıldığını, herkesin şenliklerin paralı olduğunu düşündüğü için katılımın az olduğunu söyledi.

Bu yıl 5.’si yapılan Ramazan Şenlikleri’ne katılımın yüksek olduğunu belirten Güzelbey, "Ramazan’ın ilk günü Gazianteplileri ünlü sanatçılarla buluşturduk. Ramazan boyunca da iftar çadırlarında Gazianteplilerle bir araya geleceğiz. Aynı zamanda 5. Ramazan Şenlikleri kapsamında amfi tiyatroda eğlenceler devam edecek"dedi.

Amfi tiyatrodaki eğlenceler Hacivat- Karagöz gösterisiyle başladı. Ardından ise yerel sanatçı Kadir Aslan sahne aldı. Amfi tiyatrodaki eğlencelere Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey eşi Derya Güzeybey ile ünlü sanatçı Lara ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 14:04:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?