6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Güzelbey'den adaylık açıklaması

Basın mensuplarına yönelik düzenlenen bilgilendirme gezisinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey yaptığı açıklamada, temayül yoklamalarında Türkiye ortalamasının altında oy alırsa yerel seçimlerde aday olmayacağını söyledi.

Gaziantep'e 15 yılda yapılandan daha fazla hizmet yaptıklarını ve Gazianteplilerin hizmete oy verdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey iddialı konuştu. Güzelbey,''Temayül yoklamasının sonucu sandıklar açıldıktan sonra belli olacak. Ancak şunu iddia ediyorum ki, eğer sandıktan Türkiye ortalamasının altında bir oy çıkarsa aday olmayacağım. Çok açık ve net söylüyorum. Çünkü bazı kimseler benimle ilgili yalan yanlış beyanlarda bulundular. Çok açık ve net ifade ediyorum, Türkiye ortalamasının kesinlikle üstünde oy alırsam aday alacağım. Çünkü Gaziantepliler hizmete oy verir. Herkesin hataları vardır. Herkesin yanlışları vardır. Benim de bir sürü yanlışım olmuştur. Hatam olmuştur. Ama şunu iddia ediyorum ki bu şehre 15 senede yapılan hizmetten daha fazla hizmette bulunduk'' dedi.
Merkezi hükümetin kendilerine her zaman destek olduğunu ve ortak akıl anlayışıyla Gaziantep için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Güzelbey, ''Belediyecilik bir ekip işidir. Tabi ki burada merkezi hükümetten de destek almak çok önemlidir. Biz bu şartları Gaziantep için çok iyi kullandık ve değerlendirdik. Biz Gaziantep'te ortak aklı hayata geçirdik. Merkezi hükümetin vermiş olduğu destek de burada çok büyük önem taşımaktadır'' diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 15:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?