6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Güzelbey'den polis teşkilatına

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Emniyet Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Güzelbey, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Polis Teşkilatı'nın, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlendiğini söyledi.

Güzelbey, "Türk polisi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Gaziantep'in huzuru ve vatandaşların güven içerisinde yaşamaları için gece gündüz demeden tüm teşkilat olarak özveri ile çalışmaktadırlar. Türk polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. 163 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatı, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürmektedir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, Türk polisini "Cumhuriyetin ve kanunların düşmanlarına karşı bir kalkan" olarak nitelemiştir. Bu bilinçle görev yapan polisimiz, görevi esnasında canını feda etmekten kaçınmamış, Türk Milleti de Polisine her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya da devam etmektedir. Bu anlamlı günde, İlimizde ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarını takdirle selamlarken, aile fertleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Vatan ve görev uğrunda hayatlarını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, kahraman polislerimize sağlık ve esenlikler diliyorum" dedi

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 14:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?